Tuesday, April 26, 2016

Pet Natural Daily Best

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pencinta haiwan. Hari ni nak cerita sedikit tentang supplement untuk kucing.



Kucing pun macam manusia juga. Mereka juga memerlukan nutrisi yang cukup untuk terus hidup sihat. Untuk hidup sihat, kucing perlu dapatkan makanan yang tepat dan semua keperluan yang memungkinkan mereka untuk hidup lebih lama.

Daily Best dari pet Natural ni adalah MULTIVITAMIN yang boleh di kunyah kunyah oleh encik meow. Ia nya mengandungi mineral, enzim pencernaan dan asid lemak untuk support kesihatan mereka setiap hari.

See! Gambar dia! Super Meow jadi nya selepas makan Daily Best ni.

Digestive Enzyme
Mengandungi enzim yang bagus untuk sistem usus menyerap nutrisi daripada makanan yang dimakan oleh kucing anda. Dalam bahasa yang lebih faham ialah, Daily Best ni ada satu enzim yang boleh meningkatkan kadar penyerapan perut si meow menyerap nutrisi daripada makanan yang meow makan.

Contohnya meow makan makanan yang bagus untuk bulu, tapi kesannya lambat, dengan adanya Daily Best ni, kesan akan nampak lebih cepat kerana enzim penyerapan nutrisi daripada Daily Best tadi telah membantu perut si meow menyerap sepenuhnya nutrisi yang ada pada makanan tersebut.

ACIK FAHAM KE...??

B Vitamin
Daily Best ada Vitamin B yang lengkap dan seimbang (kesemua 11 vitamin B) untuk membantu menyokong kesihatan kucing anda. Full B complex boleh membantu menstabilkan tenaga kucing supaya kekal aktif disamping menaikkan selera makan kucing anda dan membantu meningkatkan imun sistem kucing anda. Jadi kucing tidak mudah untuk dijangkiti penyakit.

Kebiasaannya, bila kucing dah makan DAILY BEST ni, kucing sukar dijangkiti selsema, batuk atau sakit mata.

Taurine
Taurine salah satu nutrisi yang penting bagi kucing untuk membantu support keseluruhan kesihatan kucing anda termasuk kesihatan mata, sistem saraf, sistem pembiakan, juga jantung kucing.

Kunyah Kunyah Kunyah!
Daily Best ni flavor hati ayam yang mana kucing amat amat lah suka.

Fun Shape untuk dikunyah kunyah!

Untuk pengetahuan anda, Daily Best ini ada 45 biji dalam satu peket dan pek nya terdapat zip supaya memudahkan penyimpanan anda.

Arahan Pemakanan
Kucing Dewasa : beri 2 biji (sebiji pagi dan sebiji malam)
Kitten : 1 biji sehari

Nak share sikit review tentang DAILY BEST yang memang Best ni! (klik pada gambar untuk lihat lebih jelas)


Harganya amatlah memuaskan hati. So far ianya mampu milik.

Nak dapatkan DAILY BEST ni? Jom Whatsapp kami 0176621687 atau terus datang ke kedai kami di Dataran Selayang!

Sunday, January 17, 2016

Four Paws Brewers Yeast kini sudah tiba!

*RARE ITEM*
FOUR PAWS
BREWERS YEAST
1000 Biji / repack 250 biji
Stock sangat sangat sangat LIMITED! FIRST COME FIRST SERVE. NO BOOKING.
WHATSAPP 0176621687 FOR FAST RESPONSE



Apa kegunaan brewers yeast ni?

Friday, January 01, 2016

Orijen Cat & Kitten

Siapa feed kucing dengan Orijen Cat & Kitten?? Angkat tangan!

Seronok sebenarnya bila dengar akak2 atau abang2 yang datang bagi feedback lepas cuba Orijen. Kucing makin gemuk, bulu cantik. Puas hati katanya. Kucing pun makan sikit je dah kenyang. Yang penting kucing sihat. 

Ada yang datang beli repack dulu mulanya,tgk kucing berselera,esoknya terus beli pek 6.8kg. Tak tunggu dah sebab tgk kucing suka makan.
Tak tahu nak cari dekat mana? 
Jangan risau, anda boleh dapatkan dari kami terus. Hanya whatsapp kami 0176621687 

Thursday, December 10, 2015

Equilibrio Persian Terbaik untuk Kucing Anda

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hari ni kami dari Suggie Heaven nak share sikit berita gembira bagi pengguna Equilibrio Persian terutamanya yang biasa guna pek 7.5kg. 

Apa ya berita gembira tu? Wah wah wah..tak sabar nak tau yea?. okay okay meh sini nak bagitau, kami bagi harga special untuk Equlibrio Persian 7.5kg. 

makanan kucing equilibrio persian murah, makanan kucing terbaik

Tapi sebelum tu kami suka sangat nak share kelebihan dan kebaikan Equilibrio Persian ni.

Makanan kucing Equilibrio Dewasa Persian diformulakan untuk kucing berumur 1 tahun ke atas dan berbulu panjang.

Mampu membantu mengawal masalah Hairball 

Disamping itu ia menitik beratkan penjagaan bulu dan kulit bagi si comel anda dengan kehadiran Omega 3 & 6.

Kelebihan 
- mengawal pH urinari supaya saluran urinari dalam keadaan sihat
- mengandungi omega 3 & 6 untuk kesihatan bulu dan kulit
- mengandungi sodium hexametaphosphate untuk menghalang pembentukan tartar pada gigi
- mengurangkan bau najis

Amat sesuai untuk kucing berbulu panjang


Protein33%
Fat18%
Fiber3%

Jadi awak awak, kalau nak dapatkan harga special dari kami, boleh la whatsapp kami (0176621687) atau terus ke website kami yea.. 

Saya nak beli!

Tuesday, November 03, 2015

Cat's Best Okoplus Cat Litter



Cat's Best Okoplus Cat Litter

Apa yang BEST ea?
100% compostable
100% biodegradable
Boleh flush dalam mangkuk jamban atau boleh dibuat baja pada tumbuhan.
Clumping? Extra kuasa gumpalan. Yup sangat clump! 3x lebih efisien.


Tahan lebih lama berbanding cat litter biasa. Cat litter yang biasa hanya mampu bertahan dalam masa satu minggu, tetapi OKOPLUS boleh bertahan 4-6 minggu. WOW!!

Terbaik dalam memerangkap bau najis! 
Boleh di flush ke dalam mangkuk tandas!

Kesimpulan nya OKOPLUS memang BEST!

whatsapp 0176621687

video

SuggieHeaven. Powered by Blogger.