Friday, February 13, 2015

Catit Design Cabrio Cat Multi-Functional Carrier System ( Carrier kucing untuk travel)

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Selalu bawa kucing pergi travel? Nak cari carrier kucing yang elegant? Five star carrier? Ada ke??! Eh, mestilah ada.. Jom kita view sikit berkenaan dengan carrier Elegant Five Star ni.


Catit Design Cabrio Cat Multi-Functional Carrier System


Catit Design Cabrio Cat Multi-Functional Carrier System ini sesuai untuk kucing dan anjing. Ianya dilengkapi dengan keselamatan yang menjamin
kelulusan untuk digunakan oleh haiwan ketika menaiki kapal terbang. Pilihan yang amat tepat bagi pemilik kucing atau anjing yang gemar melancong dan ingin membawa si bulus bersama.
Pet carrier yang bertaraf 5 bintang ini memudahkan anda untuk meletakkan kucing atau anjing menerusi bukaan pada bahagian atas carrier. Ia memudahkan ketika anda ingin membawa mereka keluar dari carrier tersebut terutamanya ketika berjumpa veterinar. 

Selain daripada itu, ianya dilengkapi dengan bekas makanan yang mudah untuk dikeluarkan dimana anda tidak perlu membuka pintu carrier sebaliknya hanya tarik bekas makanan tersebut dan isi kan makanan sicomel.

Pet carrier yang elegant ini datang dalam pelbagai warna yang menarikSize : 51cm L x 33cm W x 35cm H (20inch x 13inch x 13.75inch)
Sekiranya anda berminat, boleh terus hubungi kami untuk mengetahui info lebih lanjut

Whatsapp : 0176621687 / 0126274434
Call : 03-67344043
Facebook : Suggie Heaven Pets

Tags

SuggieHeaven. Powered by Blogger.