Wednesday, August 12, 2015

Pil Susu Kambing Yogie Milkie

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Nak bagitau.. Yogie Milkie (pil susu kambing) dah pun tiba..Moh ramai ramai singgah kedai kami yea!

Nak share sikit
Yogie Milkie (pil susu kambing) ni memang berdesup perginya. Tak sempat nak stay lama lama kat kedai, dah SOLD OUT. Ramai yang kata kami jual murah.. Syukur Alhamdulillah dapat jual murah..
Ni stok baru sampai, tapi dah ramai yang buat pembayaran mintak simpan kan,hujung minggu datang collect.

Mungkin fenomena pil susu kambing sedang melanda. Ramai betul datang nak repeat order, ada yang beli sampai habis stok atas rak. Dah habis atas rak, boleh tanya lagi, ada simpan lagi tak stok, nak tambah. Punya lah meletops nya pil susu kambing ni..!
Sesiapa yang belum try, mungkin boleh dapatkan satu botol. Setiap satu botol tu ada 30 biji. Harga? mesti lah MURAH..!!! Murah sampai rasa tak percaya!

Mana-mana yang saya termiss untuk hubungi semula,minta maaf sangat sebab xmenang tangan nak hebahkan.. Jadi, memandangkan stok dah sampai ni, cepat cepat grab sebelum kotak menjadi kosong kembali.

Tags

SuggieHeaven. Powered by Blogger.