Tuesday, April 26, 2016

Pet Natural Daily Best

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pencinta haiwan. Hari ni nak cerita sedikit tentang supplement untuk kucing.



Kucing pun macam manusia juga. Mereka juga memerlukan nutrisi yang cukup untuk terus hidup sihat. Untuk hidup sihat, kucing perlu dapatkan makanan yang tepat dan semua keperluan yang memungkinkan mereka untuk hidup lebih lama.

Daily Best dari pet Natural ni adalah MULTIVITAMIN yang boleh di kunyah kunyah oleh encik meow. Ia nya mengandungi mineral, enzim pencernaan dan asid lemak untuk support kesihatan mereka setiap hari.

See! Gambar dia! Super Meow jadi nya selepas makan Daily Best ni.

Digestive Enzyme
Mengandungi enzim yang bagus untuk sistem usus menyerap nutrisi daripada makanan yang dimakan oleh kucing anda. Dalam bahasa yang lebih faham ialah, Daily Best ni ada satu enzim yang boleh meningkatkan kadar penyerapan perut si meow menyerap nutrisi daripada makanan yang meow makan.

Contohnya meow makan makanan yang bagus untuk bulu, tapi kesannya lambat, dengan adanya Daily Best ni, kesan akan nampak lebih cepat kerana enzim penyerapan nutrisi daripada Daily Best tadi telah membantu perut si meow menyerap sepenuhnya nutrisi yang ada pada makanan tersebut.

ACIK FAHAM KE...??

B Vitamin
Daily Best ada Vitamin B yang lengkap dan seimbang (kesemua 11 vitamin B) untuk membantu menyokong kesihatan kucing anda. Full B complex boleh membantu menstabilkan tenaga kucing supaya kekal aktif disamping menaikkan selera makan kucing anda dan membantu meningkatkan imun sistem kucing anda. Jadi kucing tidak mudah untuk dijangkiti penyakit.

Kebiasaannya, bila kucing dah makan DAILY BEST ni, kucing sukar dijangkiti selsema, batuk atau sakit mata.

Taurine
Taurine salah satu nutrisi yang penting bagi kucing untuk membantu support keseluruhan kesihatan kucing anda termasuk kesihatan mata, sistem saraf, sistem pembiakan, juga jantung kucing.

Kunyah Kunyah Kunyah!
Daily Best ni flavor hati ayam yang mana kucing amat amat lah suka.

Fun Shape untuk dikunyah kunyah!

Untuk pengetahuan anda, Daily Best ini ada 45 biji dalam satu peket dan pek nya terdapat zip supaya memudahkan penyimpanan anda.

Arahan Pemakanan
Kucing Dewasa : beri 2 biji (sebiji pagi dan sebiji malam)
Kitten : 1 biji sehari

Nak share sikit review tentang DAILY BEST yang memang Best ni! (klik pada gambar untuk lihat lebih jelas)


Harganya amatlah memuaskan hati. So far ianya mampu milik.

Nak dapatkan DAILY BEST ni? Jom Whatsapp kami 0176621687 atau terus datang ke kedai kami di Dataran Selayang!

Tags

SuggieHeaven. Powered by Blogger.